Oppdal Fjellandsby

Ved inngangen til Trollheimen bygges det nå 12 nye og arealeffektive boliger/fritidsboliger over to plan. Boligene ligger idyllisk til på Vognild, hvor det er kort vei til Oppdal sentrum, og til oppkjørte skiløyper som går fra Vognild, opp til Skaret og inn mot Gjevilvassdalen. Alle boligene vil få gode solforhold, nydelig utsikt og en parsellhage til eget bruk. Området er trygt og barnevennlig, og det vil opparbeides en lekeplass for de minste. Bare en kilometer unna ligger Midtbygda oppvekstsenter, med barnehage og barneskole, lysløype, leke- og uteområde. Boligområdet skal være mest mulig bilfritt, med felles parkering i utkanten. Dette vil fremme trafikksikkerheten og gjøre dette til et barnevennlig og trivelig oppvekst- og boligområde.

Alle boligene får store vindusflater med godt lysinnslipp. Her kan du fra sofakroken nyte den vakre utsikten mot fjellene. Det blir åpen stue- og kjøkkenløsning, noe som gir en god romfølelse. Kjøkkeninnredning leveres fra kvalitetsprodusenten Norema og integrerte hvitevarer fra Siemens medfølger. Boligene leveres med 1-stavs eikeparkett på gulv med undervarme, stående faspanel i drivved på vegger og transparent panel i himling. Boligene leveres i utgangspunktet med 2 soverom og loftstue, men for den som ønsker det kan man tilpasse boligen slik at det blir 4 soverom.

Boligene er tegnet av Troll Arkitekter AS for Luggume Hus og Hytter AS.

Du kan finne ytterligere info om prosjektet her: http://dbcomm.emprof.no/pstore01/Eiendomsmegler1/EM1Trondheim/Oppdal/Documents/4218010960.pdf
Finn-annonse finner du her: https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=130512718

Kontakt gjerne oss, Luggume Hus og Hytter AS eller eiendomsmegler Stian Knutsen hvis du har noen spørsmål!

 

 

Sportshytter på Vetlgjerdet i Oppdal

Hyttene “Kuttu” planlegges i byggetrinn 2 på Vetlgjerdet, som ligger ved Skaret i Oppdal. Hyttene er tilpasset den aktive, de er arealeffektive og leveres nøkkelferdige. Med store glassflater får man godt med lys i rommene, og terrassene byr på kveldssol og en fantastisk utsikt. Hele anlegget er moderne og miljøriktig, med lavt energiforbruk og gode lademuligheter for el-bil. Hyttene er sentralt plassert i Oppdalsfjellene, med nærhet til alpinalegg, langrennsspor, sykkelstier og Oppdal sentrum. Dette er et hyttekonsept du aldri før har sett i Oppdal; unike hytter i tidsriktige materialer og formasjoner som lytter til naturen omkring.

Hyttene er tegnet av Troll Arkitekter AS for Oppdal Hytteutleie AS.

Mer info kommer fortløpende, i mellomtiden kan du kontakte oss, Ivar eller Ingunn Vognild for flere spørsmål; www.oppdal-hytteutleie.no