Troll Arkitekter har sine lokaler i en nybygd låve på Norigard. Låven er en moderne rekonstruksjon av den gamle låven som en gang sto på gårdstunet, og er tilpasset dagens gardsdrift; møbeldesign og -produksjon, keramikkverksted – og Troll Arkitekter.


Troll Arkitekter er et ungt arkitektkontor med 8 ansatte som siden 2010 har opparbeidet seg solid erfaring innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av bolig og hytte, og etter hvert også nærings- og forretningsbygg og større offentlige prosjekter. I all hovedsak opererer Troll Arkitekter i Oppdalsregionen, men har fra tid til annen prosjekter ellers i landet. Vår inspirasjon fra Oppdalsfjella, og vår kunnskap om trebyggingstradisjoner og moderne arkitektur kommer våre prosjekt til gode, uansett lokasjon. Vi leverer god og ansvarsfull arkitektur, nye ideer og oppdatert kunnskap til lokalsamfunnet.

Alle kunder og samarbeidspartnere er alltid velkommen til å stikke innom Troll sine lokaler for en prat over en kopp kaffe!

Kontaktopplysninger finner du her!

Kyrre Norigard
arkitekt MNAL

Mob. 917 73 678
Epost: kyrre@trollarkitekter.no

--------------------------------------------------

Kyrre har bakgrunn fra snekkeryrket og tok svennebrevet som møbelsnekker i 1997. Han har opp gjennom årene jobbet som tømrer, spesielt med rehabilitering og nybygg av bolig og driftsbygninger. Kyrre ble ferdig utdannet arkitekt fra NTNU i 2008, og startet da opp på Oppdal med det som ble forløperen til Troll Arkitekter AS. Prosjektene han jobber med er fra de helt små private oppdrag til større offentlige oppdrag. Kyrre sjonglerer nå rollen som arkitekt i Troll, møbelsnekker for sitt eget snekkeri Nordigard og livet som småbarnsfar.

 

Gjermund Landrø
arkitekt MNAL
Gjermund fullførte masterstudiet ved Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo høsten 2013, hvor han hadde fordypning i boligarkitektur og norske trebygnings-tradisjoner. I 2014 flyttet han til Oppdal og startet i jobben som arkitekt hos Troll. Gjermund liker å jobbe tett på prosjektene, både på tegnebordet og på byggeplass, og anser det som den største fordelen med å jobbe på et lite kontor. Han og kona flyttet til Oppdal for å komme nærmere fjellene, og sammen med sine to barn, elsker de å være ute på ski, sykkel og fjellturer.
Synne Wathne Sæther
teknisk tegner
Synne ble utdannet teknisk tegner i 2005. Hun har jobbet mye med teknisk tegning og byggesak, og har også erfaring fra servicebransjen og i travstall. Synne startet som teknisk tegner i Troll i 2016, og bistår blant annet arkitektene i arbeidet med opptegning av eksisterende bygninger o.l, i tillegg til at hun har ansvaret for byggesøknader. Som småbarnsmor, sauebonde, hesteeier og husbygger har hun nok å holde på med etter jobb om dagene. Men skulle det likevel bli tid til overs liker hun å komme seg ut på ski, fjelltur eller sykkeltur.
Knut Sneve
Daglig leder
Knut er utdannet tømrer og elektriker, og startet i byggebransjen i 1998. Han har i tillegg opparbeidet seg lang erfaring som både saksbehandler og serviceleder. Knut ble i 2017 ansatt som daglig leder og prosjektleder i Troll, og tar seg av alt det administrative, samt oppfølging av prosjekter gjennom planlegging, prosjektering og gjennomføring. Han er den som sørger for god flyt i arbeidet på kontoret. Knut er ellers en aktiv tobarnsfar, som gjerne tar seg en god runde med sykkelen. Han er en ivrig hobbymusiker, og liker å holde på med revy og underholdning.
Csaba Zalan Gabor
Sivilarkitekt
Csaba kommer opprinnelig fra Transylvania, og startet på sin arkitektutdannelse ved Institutt for arkitektur og urbanisme i 2004. Han ble ferdig utdannet i 2012 og jobbet som arkitekt i hjemlandet frem til 2014. Csaba la tidlig sin elsk på skandinavisk trearkitektur og mulighetene tre gir i arbeid med konstruksjoner. I 2014 tok han og kona steget og flyttet til Norge, og i 2016 etablerte de seg på Oppdal. Samme år startet Csaba som arkitekt hos Troll, der han daglig får jobbe med sin store lidenskap. Han har to barn og fritiden går med på å være med familien, sykling og reising. Til neste år satser han på å debutere på ski!
Maren Grønset Solheim
Prosjektleder
Maren ble ferdigutdannet sivilingeniør i byggeteknikk og arkitektur ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i 2014, og begynte i 2015 å jobbe som assisterende prosjektleder og senere prosjektleder i Statsbygg. Hun jobbet der helt frem til 2019, da hun returnerte til hjembygda med mann og barn og begynte som prosjektleder i Troll Arkitekter. Her har hun blant annet ansvar for byggesøknader og oppfølging av prosjekter. Nå som hun har flyttet hjem til Oppdal håper hun å få mer tid ute i naturen sammen med familien, både til fots og på ski.
Hanna Ishol
Jurist
Hanna er utdannet jurist, og fullførte studiene ved Universitetet i Oslo i desember 2018. Hennes ansvarsområde hos Troll er hovedsakelig byggesøknader, kontrakter og administrativt arbeid. Fra før har hun erfaring som saksbehandler i helsetjenesten i Dovre kommune. Hanna og samboeren driver gård, og bruker derfor det meste av fritiden på ku, potet og annet gårdsarbeid. Hun trives også veldig godt ute på tur i Oppdals fine natur, sommer som vinter.
Ina Samdal
Arkitekt MNAL
Ina er utdannet arkitekt ved NTNU, og leverte masteroppgaven «Grendeliv» i 2016. Gjennom studiene har hun fordypet seg i lokale materialer og bygdeutvikling. Hun har etter fullførte studier vært ansatt som universitetslektor ved NTNU. Ved siden av dette ble Ur Arkitekter etablert sammen med to medstudenter. Ina er bosatt på et småbruk i fjellbygda Budalen og pendler til Oppdal for å jobbe hos Troll. Hjemme er hun geitebonde og ivrig grønnsaksdyrker. Sammen med samboer og bonusbarn er hun opptatt av å sanke fra naturen og tilbringer mest mulig tid utendørs.